904 18 275          POST@BDOU.NO

VEDLIKEHOLD AV TAKRENNER

Vi renser, reparerer eller skifter ut dine takrenner.

Bergen Drift & Utstyr kan enkelt ta jobben med å vedlikeholde takrenner på huset ditt. Vi både renser, behandler eller skifter ut takrenner raskt og rimelig. Ønsker du skjøtefritt takrennesystem? Vi har skjøtefrie takrenner som er utviklet spesielt for Norge, som tåler mengder med snø, vann og is samt beskytter mot skade på hus. Når du først skal i gang med å renovere taket eller bestiller takvask, er det like greit å ta takrennen i samme slengen. Da får du et estetisk penere resultat og du slipper å bekymre deg for været.
takfornying takrenovering bergen takrenner takrestaurering

Rens, kontroll & reparasjon

Har du sjekket takrennene i det siste? Defekte takrenner som lekker eller henger løst kan skade huset og lede til fuktskader på vegg- og takkonstruksjon. Vi renser alle takrennene på huset, fjerner opphoping av løv og skitt, samt fjerner fuglereder. Videre kontrollerer vi for eventuelle lekkasjer eller løse deler før vi reparerer og monterer takrennene riktig. 

Skjøtefrie takrenner

Er takrennene i dårlig stand eller ønsker du en oppgradering? Skjøtefrie takrenner forhindrer lekkasjer og fuktskade på hus og tak, samt gir et moderne uttrykk med sin flotte profil. Vi selger skjøtefrie takrenner av aliminium, sink og kobber  – spesielt utviklet for det norske klima. Takrennens unike form sørger for 40% større vannkapasitet og vannet avledes effektivt. Våre takrenner krever også minimalt vedlikehold. 

takfornying takrenovering bergen takstein takrenner takrestaurering

Pristilbud på takrenner

For å gi deg et godt tilbud på nye skjøtefrie takrenner eller reparasjon må vi ta en uforpliktende befaring for å måle mengde materiale og timer som kreves. Vi kommer gjerne på en gratis befaring til deg som bor i Bergen og omegn. Ønsker du takfornying eller takvask i samme slengen gir vi et ekstra godt tilbud.

Close Menu